Saturday, March 26, 2011

its my birthday !

owh yaa. nak citer pasal beday i yang betul betul banyak seprais untuk tahun ini. yeahh baby. totally full of surprises yang agak-tidak-mengecewakan.ngee. thanx to all of you yang bekerja keras  nak buat planning ni semua. heee. i betul betul teruja. seriously.
okay. pada malam beday, we all keluar makan and sekaligus memang la durang suma yang belanja kan? terimakasih kawan kawan.


then seprais yang kedua. i termakan lakonan durang yang sangat meyakin kan. all of sudden, blackout, and i tak tau la pulak memang they all dah plan. yang lucunya, i tak sedar pun, yang area rumah orang lain tu tak blackout, woohoo. tiba tiba , keluar cake and they all nyanyi "Happy bday to you, dyannn ! "




i've no idea where they made this cake, sgt bidak.but, it was tasty !


seprais yang ketiga, awal pagi lagi, tiba tiba jane yang sememangnya malas mau angkat badan, sanggup masak nasik. heyy. i tak perasan langsung tau.then, ada makan makan lagi. ingat lunch yang biasa, rupanya, there was another cake. fuuyohhh.

nahh. palingla. i hate to see that number. msti ada ke?
thanx you all, Jane, dd, Elna, Nurul, Nonong and Myra.

then, the last cake was from LALA, FIRMAN and ADEK. thanxx kamu. balik hostel jak terus nampak kek yang disaluti oleh keju ni dekat atas meja i. wow .



walaupun usia sudah bertambah, but, being an older was awesome orang bilang !
ba. itu seja,byeee !

p/s : encik bf pnya beday esok !


2 comments:

Izyanna Ariffin said...

bestnyaaaaaa!!!!

dyan said...

haha. best kan? urg tua ba yann. msti kna clebratee.