Wednesday, September 10, 2008

break fasting wit sygg ;p

Hee.semalam adalah acara berbukaan puasa dgn sayang.Memang planning pun mau buka sama²,tapi location blum sure lagik.Pasal mau bbuka dmana pun kami gadoh.hee.Last decision,kepsi jugakla yg jadi pilihan,lg pun kami malas mau cari tmpt yg jauh².penat bah.;p Kebetulan bos suh balik awal kemaren,so aku ikut si Yap turun bndr,coz dia pun mo trun bdr jugak,but before dat,kami gi hantar abg Amin (ofismate ku) dulu balik umahnya di Tmn Victoria.

Lpas tue,kami gi bandar ikut Jalan Yamamoto.hee.Jalan yg slalu aku lalu dulu.Jalan ke SMK Tawau.excited la.lama ndak tinguk skola ku.rinduu.C Yap balik² geleng kepala tengok aku 'menyenap' stiap tempat yg kami lalui.Sabarla Nakk~.Aku mmg bgini.heee.

si Yap yg agak malu² mau d amik pixnya.lol

hee.testing².

time ni la si Yap cam pegal(pressure) tgk gayakku.;p

nahh.limpas (lalu) di kuhara lagik.skola si pipi nie.hee.


ni lah skola ku.huhu.

SMK Tawau bdiri megahnya~.hee.

Then Si Yap kasi turun aku di Fajar.Pastu aku tnggu sygg di dkt kongfah tue.After 10 minutes, he arrived.Crita² kjap.Then trs gi kepsi.Selepas peng'order'an,tkami trs naik gi tingkat ats.privacy ckit laa.hee.ada 2 org bdak pompuan cina tgh mamam.Kami amik bau jak dulu.;p.

Masa tgh tnggu waktu bbuka tu la yg besh.Aku sbagai 'Dyan the Camwhoring' mmainkan peranan.suma aku snap.hehe.

mukak lapar.;p

endukk bah.

hee.

paling xtahan sda niee.

buring mnunggu buka.


ni la sungkaian kmi.nmpk cam sikit.tp,ada lg aku tapau bwk blk.hee.

captured by sygg.ngee.

guess wat?its our shadow laa.hehe.

trip kenyang lagik.padahal lapar.heee.

Time buka tue,apa lagi diam² jak.Coz masing² lapar.Then dkt² kul 7 gerak sda kami.Aku balik ikut kak Helen,kakak sebla ofiskuh.Sampai umah masih sempat lagi aku amik terawih.hee.Pas balik terawih,trs titunn.penat wehh.But, im hppy!Thnx syggg!

2 comments:

madie said...

wahh... bstnya kamu geng,,, hehehe... buka puasa sama2 d kepsi.. rindu plak aku mo macam kamu ni.. :( tapi ngan siapa?

dyan said...

alala.
maksyabal kita ahh.
huhu.