Sunday, January 31, 2010

we made it.

yeay.double happy.after 3hari 2mlm di beringgis resort,after we all dapat byk input, at last,we all made it juga bwat speech mlm tu.mlm yg agak me-nervous kn aku la jgk kiranya.baru la i tau skrg,bkn senang mw naik atas stage tu, mw bwat speech dgn crowds yg bising,yg kadang2 dgr durg teriak2 nama calon yg durg sokong,kadang tdengar jgk bunyi "BOO!" omagadd! btmbh2 nervous kmi mw bckp.tp,Alhamdulillah, we manage to ovrcome all the obstacles.syukur jugak aku yuk. disini i nak ucapkan byk2 TERIMA KASEH yg tidak thingga kpd classmates & coursemates,and to all of you yg teriak nama i mlm tu.smpi hilang sda suara kmu kn?thnx didi, nonong, jane, cresh, elna, momoi,anny,ezra,yaaa2.byk lg bdk2 dbs tu.ndak tesebut sda.and a billion trillion thanx to HAMDAN as my campaign manager.nnti kita claim the money yah.hehe.ndak lupa jugak kpd Uzair yg beri peluang kpd aku and myra utk jd calon MPP pada kali ini.even at first kmi mati2 ndak mw,tp,after bmlm di beringgis tu,ada jg kmi yakin2 ckit mw bwat.at least kmi try kn?okayy la tu.

okayla.
itu seja.
mw upload pic,tapik line ndak brpa bgs.
bye semuaaa.



2 comments:

Anonymous said...

pok, jd mmp ko. wa, tahniah.-babak.

dyan said...

haha.thnx babak.bkn menang pun.aku ikut btaanding jak.coz faculty kmi besar.tp,jadi secretariat la pulak.hehe.