Saturday, February 13, 2010

truely madly deeply

yea.update lagik.and im using UITM pnya wireless.haha.maksyukul la nak.act, i nak cakap-cakap ba nie.im in between skrg nie.sama ada mw amik degree utk sem depan or trus sambung lagi dip ni utk part 4.FYI, UITM ada offer utk student part 3 macam i ni,terus pi cntinue dgree.kalau pikir2 kn umur i skrg,mmg i nak gile babeng,tapi takut jugak.takut susah la.takut nanti pi tempat lain la.semua la.

bilang c amour its better for both of us, since we're 20 and plus plus.haha.wth?age is only a number.haha.i sedap kan hati sendiri.gilaxx.ndak pa la.nanti pikir2 lagik.sayang jugak kan diploma ni.sayang dgn coursemates.owh.suda lah.ndak mau pikir lagik.Fenin laaa.what will be, will be juak kan?

naa.ini i nak kongsi picca sama you all.since i boring skrg ni.coz i ndak balik tawau.ya kawan2, i repeat, i xbalik tawau.sini jak i dkt hostel.dgn kak M.opssss!
naa.actually mmg i nak balik,tp memandangkan byk assignment,(kunun la),takut
xstudy plak nnti di sana.hehe.pippy aka my faveret enemy will fetch me tomorrow
and i'll stay at UMS this CNY.okay la tu.

nah.ini gambar2 yg i ambil dari kwn i yg dia captured curik2.bikin panas kan.ndak sedar2 ada gmbr i.heh!


owhh.mata i cute ke?

byk kn mnum air.tp,malar mengumang air urg.

"ulul, tolong off the aircond,"i said.hehe.

ni la aksi plng manang.smpi hati u cekik i nong!
gelimat btul you nie!


then ni i nak share ckit,persatuan kmi iaitu 4P's buat pmbubaran
ajk hari tu,so presiden yg baru utk DBS ialah *drum rolls*

sepa ni yah?haha.
cik abg Uzair.


ni mantan presiden tgh bwat speech.


ni plak kmi pnya koordinator program
kmi panggil Che Kam.

(sory for the poor quality picca)
pkai camera henpon jak ba.

ba.itu seja la.
owh yaa.ini ada lg satu problem.tgk bwh :

apa ubatnya ni babak?uwaaa.


5 comments:

صبريأۃعبدعزيز® said...

pok, sambung lah degree. xlah susah sama jak dgn diploma tu. ko ni. peluang bah tu. klo ko fikir susanya, sampai bila. di mn ada kemahuan d ctu ada jalan bah. tp seriously, xsusah tambah2 aku lg ni last sem. ENJOY jak. subjek xbyk uda kan. mata mu, ko suruh pacik sakka, jampi. haha.

dyan said...

itu la ba bak.pning aku.syg jugak sijil diploma tu.hum.tgkla bak.coz klu dpt,mmg cnfirm luar sabah.uwaaaa.
manala aku pndi di sana babak ku sygg.kureng ko bak.ada plak jumpa pcik sakka.nnti di uratnya lg aku.hahahaaaa.

صبريأۃعبدعزيز® said...

getek bah ko ni dyan! luar sabah?? ok lah tu klo dapat UITM shah alam. dekat kita. boleh kita jalan2 haha. itu lagi niat tu asataga. aku praktikal cni jgk. bulan 6 start.

dyan said...

aik.aku lg getek?
ko ni bak.pnyala aku ayu2 ni.lemah lembut lagik.huhu.ko ni baaa.
tgkla cmana bak.aku apply jak.nnt dpt di tganu ka,kelantan ka.matai aku bak.wait n see jak la yah.

صبريأۃعبدعزيز® said...

klo tganu n klate tu aku kuang setuju. hahaha. bagus lagi kk. nnt ko balek dr sn, sda d paham. pekat bhs dorg tu.