Monday, February 22, 2010

esok kelas aku pukul 10 pagi.

hye everybody. hows your CNY hols?mesti happy and hebat kn? macam aku la jugak.super hebat.yaaa.sangat-sangat hebat.yeaaahhh. sebab aku ndak balik tawau,stay di UMS,buat assignment.even separuh jak yg siap.hee.tidak kemana-mana,watching korean drama yang ada 20 episode.owhh.si dyan.memang hebat.every single episode tu memakan masa satu jam.imagine la kawan-kawanku sekalian.berapa banyak ilmu yang aku dapat if aku baca buku.huhu. hebat kan cuti ku?sangat hebattt.
nah.
ini adalah antara drama yang menghabiskan airmataku
mengalir jatuh ke bumi.hish.hish.

pertama :

LOVE STORY IN HARVARD.
cerita ni aku ambil dari anak buahku c anas.i knw im late.mesti ramai diantara anda semua sudah menyaksikan drama ini kn?memang lama gilak aku mau tgk crita ni.entah berapa bulan aku simpan dalam lappy ku.memang tnggu the right time untuk menonton.sangatt sedih kawan-kawan.

KEDUA :

WONDERFUL LIFE.
aku pun ndak tau dari mana aku ambil drama ni.memang first-first lucu,tapi endingnya memang sedihhh gilaaak.aduhh.memang bengkak-bengkak mata ku esoknya bangun pagi.sobs.



KETIGA :
HANA YORI DANGO (KOREAN VERSION) SEASON 1 & 2.
ini lagu satu cerita yang gilak-gilak.sot betul.memang lucu and dapat memberi kesan ke dalam hati sanubari anda.hee.sedih jugak.and memang aku ndak dapat menahan emosi semasa menonton drama ini.bestnya if kenak propose macam dalam cerita ni.naaa.start suda si dyan.aduhhh.

ini heronya.huhu.*melting*
he's the egoistic one,tapi sukak gilak babi aku tengok dia senyum
wahh.wahh.

ini heroin.dia sgt CHUMIL~

he's rich.she's only commoners.but,they're
meant to be together.huhu.

ini scene time kena proposed.eish.eish.

ini scene romantik.auww~


okay.okay.habis suda drama.time masuk bilik tadi,
ada sumting atas meja saya.colourful lagik.hehe.
i've got pressie from my rumate.
ceh.bukanlah hadiah.trip lagik.hee.
tapi if sumone bagi kita sumting,kira hadiah la ba kan?
ini diaa.taraaaaa..
yummie muffins.dia yg buat tau.
makasyih shiela.






the one left tu,utk esok pagi la.
untuk bekpes.teehee.


okla kwn2.mau ulangkaji.
i've mandarin quiz tomorrow.
bubye~.


3 comments:

sabarya said...

dyan, wey story love in harvard tu kan, sda aku tgok thun lalu, best kan?? sedih bah....

dyan said...

iya ba.nangis trs aku bak.huhu.sedii gylak babeng.masi lg aku simpan nie

صبريأۃعبدعزيز® said...

dyan, rosak cas HP ku sam cas laptop bah. adui..