Thursday, August 26, 2010

this coming Eid will be perfect with them.

hello hello again.
wahh.dekat dekat raya ini malar la update kan?
hehe.so?apa persiapan anda semua?
baju?kasut?bag?even Hari Raya still lama lagik, tapi..
perempuan la ba yang paling excited kan?.semua pun maw baru.teehee.
Alhamdulillah.i dah ada kasut and handbag.
kasut i dah beli awal lagi.before puasa.actually i nak pakai gi class kasut tu,
tapi oleh kerana sampai sekarang tak di pakai lagii and still ada dalam kotak,
so i decide untuk pakai Raya nanti.jimat kan? Taniah Dyan !

okay.okay.done with the shoes.and sekarang im waiting fer my bag.bag lagi?
i like the colour yang maciamm ice cream.yum yum.
nasib baik sempat booking,tidak sia sia i tunggu Tukang Kedai itu replied my email.
sampai pukul 2 pagi tau.nah.ini dia vintage ice cream bag saya.


yang paling ujung tu la.actually i nak yang pink-white-blue tu,tapi dah sold out.so, switch to the other one yang blue-pink-grey.yum yum.lazat sekali.maciam?heee.
cant wait cant wait.

okay.sekarang baju kurung belum ada lagi.every year memang terus beli pasang siap ,sebab memang takde mase nak jahit and pilih2 kain lagi.so still mencari cari.but guess what i;ve found these :

*melting & drooling*






Baju kurung ini anda boleh dapati from Old Blossom Box.
saya mahu kesemua diatas.boleh?
huhu.

3 comments:

the typewriter said...

fuh.. boleh tahan.. hehe, xsabar mo balek!!

dyan said...

heee.iya.mcm kamu.sda ada kain vintage kn?im wondering now.msti kiut kn?

Anonymous said...

suprise.. ;P - babak.