Thursday, January 27, 2011

pressie pressie

hello again.wahh. malar la hapdate kan? revenge nampak. hee. actually nak share sikit , tyme balik tawau hari tu kan, tyme chuti semester, adalah kluar jalan jalan dengan Encik Bf hari tu.ngeh. dia ada bagi hadiah la.entah la.suka sangat bagi hadiah hadiah. bukan anniversary pun, bukan beday i pun, bukan jugak beday mem i pun. haha.then nervous like a pig la jugak.haha. ingat kan diamond ring ka, blackberry ka, kasut charles & keith ka, rupanya...............................................

hee.casing handphone untuk i.

nahh. chomell kann?


amboiii. seriusnyee. ;)

actually i cakap " ala.handphone sony i tak muat la"
klu bb tadi muat jugak.ngam ngam lagi".

then dia jawab " bb you bli sendiri la"
" i blikan casing jer"
okay.lucu.

otw back home. picca ini di crop sbb perut Encik Bf semakin chomel.ngiaw.

now. i dah beli phone yang ngam ngam and muat dengan casing awak tu,
tapi bukan bb, heh, iras iras la.
this is nokia c3.yah. kaler pink, i admit i minat kaler purple, but no choice sda,
pink is feminine. 
 hadapan : cute kn? 

belakang : cover kaler putih.

okay.actually i nak beli LG Lollipop yang pink jugak.
tapi oleh sebab nak try qwerty-pad ni cemana, i bought this one la.
wifi ada, camera : 2mp, and no 3g ( syg said its okay, blh ym jugak).
ngee. after pakai this phone, i rasa nokia ni okay jugak besides Sony.
okay la you all. gtg. tata.

3 comments:

sabdaziz said...

sem depan la. haha.

bell bebet said...

ciut.... bf u ka dian??

dyan said...

babak : hee.tunggu bb la pok.

bebet : heee.thnxx, well. he is.